Elegantne frizure 2014

Pogledajte par jednostavnih elegantnih frizura koje se lako prave a koje će vas definitivno izdvojiti iz mase i dati vam glamuroznu notu.

Već smo pričali o tome u prijašnjim člancima da je vaša nega o kosi pola vašeg izgleda. Ove frizure su podobne za sve tipove svečanih proslava i žurki, a najbolje od svega je što su hit naredne 2014-te godine. Glam izgled je veoma popularan i sva moda i u frizerskom svetu se sad definitivno bazira na pedesetim. Pogledajte frizure koje smo vam pripremili i sigurno će vam se bar jedna dopasti da je iskombinujete uz svoju koktel haljinu.
Chic-and-Easy-Party-Hairstyles-252x336

medium-curly-hairstyles-for-2014-252x336

2014-Party-Hairstyles-252x336

Easy-Hairstyles-252x336Ovo su lokne za kojima će se bukvalno svi okrenuti a lako se prave. Krajnje je vreme da promenite izgled svoje kose i date im novi moderan izgled. Ako ćete prisustvovati na mnogobrojnim događajima koji zahtevaju glamuroznu frizuru nema boljeg trenutka od ovog da osvežite svoju kosu tako što ćete je češće navijati u ovom modernom stilu. Zato je najbolje da se naoružate uvijačima za kosu i dobrim viklerima jer je lepo uvijena kosa pola frizure.

Bob-hairstyle-for-party-2014-252x336 curly-bob-haircut-2014-252x336Nemojte se uznemiravati ako nemate dovoljnu dužinu kose da je navijate u lokne, ima mnogo kratkih frizura koje su takođe elegantne i privlačne. Na drugoj po redu slici je prikazano kako je devojka napravila od malo kose originalni retro šik look. Ako imate kratku kosu najbolje je da više eksperimentišete sa bojama za kosu jer je to način kako ćete naglasiti svoju kratku frizuru.

11-252x336 21-252x336Retro look možete kombinovati i sa velikim volumenom i sa punđama. Važno je da dobro navijete kosu i da korisite preparate za volumen i jake lakove za kosu.

U sledećim člancima ćemo vam pokazati kako konjski rep može izgledati jako lepo i elegantno. Zato ostanite sa nama i pratite nas!

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo