Dugački bob: frizure popularne u 2014.godini

Volite sezonske promene?Trendove treba pratiti i menjati frizure, ali postoji jedna stvar koja se nikada neće promeniti. Bob frizura će uvek biti popularna. Uz malo dodanih detalja elegantna bob frizura ostaje jedna od najčešće izabranih frizura širom sveta. Sve to ima svoje zašto, tako da ćemo vam otkriti neke od njih.

Bob frizura je frizura koja je pogodna za sve oblike lica. Osim toga, pogledajmo dugačku bob frizuru koja je savršen izbor za osobu bilo koje dobi, dugački bob će definitivno uneti eleganciju i mladolikost u vaš izgled.

katie-holmes-bob-haircutKao savršen izvor vaše inspiracije možete obratiti pažnju na poznate ličnosti koje su već odabrale dugu bob frizuru i od njih naučiti neke nove načine kako da stilizujete dugački bob.


Dužina dugog boba je savršena za nositi lako je za održavati. Ovo je posebno dobro za dame koje ne mogu posvetiti puno vremena dugoj kosi. Dugi bob je veoma štedljiva frizura što se tiče održavanja i ima sve prednosti nad dugom kosom.

long-bob-hairstylePostoji mnogo varijacija dugog boba kao što su slojeviti, tupi (ravno osečeni), a vaš izbor će ovisiti o vašem obliku lica i vašem ukusu naravno. Ako čeznete za nečim modernim i dramatičnim, možete izabrati asimetrični bob, gde imate kombinaciju kraće kose koja je stepenasto ošišana.

Dugački bob možete nositi svakako, sa ravnim razdeljkom, razbarušenu, sa razdeljkom na stranu, uglavnom svakako. To može biti elegantna uredna frizura, ili neuredni talasi za punk grunge look ili u uvojci koji vam daju anđeosku notu.

Long-Bob-with-Bangs

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo