Dizane frizure: najnovije punđe!

Svaka žena voli da za neku posebnu svečanu priliku nosi elegantnu frizuru, ali da je ta frizura, pogotovo dizana punđa moderna. Nijedna mlađa žena ne voli prenatapirane, previsoke punđe iz devedesetih. Ovde ćemo vam pokazati najnovije trendove dizanih frizura ove godine.

 

Tri su osnove svake frizure. Mora da izgleda elegantno, klasično, moderno i glamurozno. Ako još uvek niste izabrali frizuru za vaš veliki događaj, ne brinite se, ovde ćete sigurno pronaći nešto za sebe.

Šta je najvažnije u odlasku kod stručnjaka za svečane frizure?

– Da mu ponesete sliku frizure kako bi znao šta vi zapravo želite
– Da vam predoči da li će vam ta frizura stajati
– Pri izradi frizure da bude pedantan frizer
– Da sve bude čvrsto zakačeno ukosnicama kako bi frizura izdržala sve vaše aktivnosti tog dana

1. Konjak punđa na strani

golden-globes-nicole-kidman1 golden-globes-nicole-kidman-11

Retko viđamo punđu sa strane, i to je nešto što ovu punđu čini posebnom. Ukoliko ste ljubitelj asimetrije, ova frizura je pravi izbor za vas. Ova frizura je izrađena tako što je nakon što ste kosu zalizali sa strane, svezan rep na dnu glave takođe sa strane. Ostalu kreaciju same punđe kožete eksperimentisati i sve na kraju naravno učvrstiti ukosnicama.

2. Punđe sa pletenicama

braided-hair braided-updos braids-jessica-alba1 curly-hair-updo scarlett-johansson-braid1

Jedne od najtraženijih i najmodernijih frizura su frizure sa pletenicama. Pletenice možete bukvalno svagde da smestite u vašu svečanu frizuru i one će izgledati lepo.

3. Neurene dizane frizure sa velikim loknama

jessica-alba-pink-lipstick julianne-hough-hair-updos sarah-hyland-hairstyles selena-gomez-spring-breakers-premiere victoria-justice-emmy

 

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo