Crveni tepih 2014: Najbolje frizure ove godine

Kao i svake godine Crveni tepih u Los Anđelesu nam donese kolekciju veoma zanimljivih frizura koje nose poznati. Ovaj crveni tepih biće jedan od najinteresantnijih do sad zato pogledajte top deset frizura sa crvenog tepiha u 2014-oj godini.

10

Jennifer Lawrence se napokon pronašla u kratkim frizurama, i moramo priznati da joj vrhunski stoji. Izgledala je fantastično na ovogodišnjem crvenom tepihu, frizura, make up, odeća puna desetka!

11

Fantastično izdanje Amber Heard. Amber je bila veoma unikatna po izboru frizure i nakita. Obratite pažnju na naušnice koje prate liniju frizure koja odiše 60-im godinama.

9

Lupita Nyongo sa veoma dobrim idejama kako stilizovati veoma neukrotivu crnačku kosu. Katko i jasno!

8

Kao što smo i navikli na Margot Robbie. Niska koktel punđa, glamur je na svom mestu!

7

Michelle nam je objasnila kako bob treba izgledati na crvenom tepihu. Svaka čast za stilistu!

6

Olivia Wilde nemože pogrešiti kada je u pitanju ombre na crvenom tepihu.

5

Sarah Hyland fura svoj mladalački devojački look. Slatko joj stoji ova rajf pletenica!

1

Taylor Swift obožava retro look lepotice. Taylor nas je vratila u prošli vek i to joj veoma dobro polazi za rukom.

2

Ko kaže da se izgled sa modne piste nemože preneti i na Crveni tepih? Hayden Panettiere je razbila i pomerila granice ove godine! Svaka čast Hayden!

3

Jemima Kirke se drži prirodnog izgleda i to joj fantastično stoji. Moramo primetiti mat crveni ruž koji je odlično uneo zanimljivost u izgled.

4

Dijamantske boje su veliki hit u 2014-oj godini kažu stručnjaci. Pa Dawn Olivieri ništa ne čeka!

Nadamo se da ste uživali u ovogodišnjim frizurama sa crvenog tepiha. Ako vam se nešto sviđa, a čujte, jedan je život, sve treba probati i svakakve stilove nositi. Uživajte!

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo