Crna boja kose: Aktualne nijanse

Isprobavanje nove boje za kosu, posebno ako je ona bitno drugačija od one koju ste imali, zahtijeva veliku hrabrost, a eksperiment s crnom spada u najrizičnije. Ipak, blistava crna kosa vraća se u velikom stilu. Dokaz za to su Lily Allen i Katy Perry. Ova nijansa vrlo je atraktivna, privlači pažnju i daje vampirski izgled. Ukoliko ne volite jednoličnost, izvucite nekoliko bakrenih pramenova na šiškama, poput Rihanne, i spremni ste za tulum.

kim1 kim2

 

Ten

Ako se odlučite obojiti kosu u crno, izbjegnite crnu nijansu s plavim odsjajem, osim ukoliko nemate tamniji ten. Uglavnom je tamnosrneđa dovoljno tamna da stvori efekt crne kose, a da pritom djeluje prirodno. Međutim, ako vam se sviđa taj neprirodni blistavi gotski stil, plavocrna nijansa savršen je izbor za vas.

Održavanje boje

Redovito bojena kosa nakon određenog vremena može djelovati beživotno i suho. Njegujte je hidratantnim i hranjivim preparatima kako bi vaša kosa ostala zdrava i svježa.

Preporuka: Šampon za fiksiranje boje “Vitamino Color”, L’Oreal Professicnnel Krema za fiksiranje boje “Vitamino Color”, L’Oreal Professionnel

loreal pr

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo