Bvlgari man – muški parfem

bvlgari
Inspirisan modernim muškarcima koje krasi urođena elegancija Bvlgari man, novi zavodljivi muški parfem ovog svjetskog branda, predstavlja deklaraciju muževnosti. Bvlgari Man je blistav i moderan, miris za profinjenog muškarca koji je odlučan, a istovremeno i svestran. Vibrirajuće mirisne note otkrivaju njegov karakter i savremeni duh, brižan prema posljednjim trendovima, dok toplina parfema primamljivo naglašava i otkriva odlučnost i senzualnost. Zaštitno lice svog novog parfema kompanija Bvlgari pronašla je u svjetski poznatom glumcu Clive Ovvenu, koji je oličenje svih kvaliteta koje ovaj parfem naglašava.

Muška senzualnost

Kreirajući sasvim novo inovativno mirisno iskustvo, plemenit i treperav, Bvlgari man je svijetlo drvenast orijentalni miris koji interpretira novi uzor savršene muževnosti. Intenzivni drvenasti tonovi, tradicionalni element u muškom svijetu parfema, sada su svijetli i hvataju bit i suštinu prirodne svježine i čistoće.

Već prilikom otvaranja parfem nagovještava svoju savremenu dušu gdje se kalabrijski bergamot, list Ijubičice i procvjetali lotos tope na prvi dodir, treperav i voćni. Ovaj prvobitni dašak svježine je postojan sve do samog srca mirisa, davajući mu izvanredno bitan karakter. Odlučan i jak miris vetivera i cypriola graniči sa slatkoćom svijetlog drveta, kremaste sandalovine i kašmira i na taj način pruža savršeni dodir topline. Nakon prvog, otkriva se i skrivena, magnetska nota ćilibara, koju je Alberto Morillas kreirao ekskluzivno za Bvlgari, a koja daje skoro orijentalno uzbuđenje predviđajući duboke zemljane tonove. Tu se topla harmonija benzoina miješa sa zadivljujućim nijansama bijelog meda i mošusa.

Apsolutna harizma Bvlgari muškarca Nominovan za filmske nagrade Oscar i Zlatni globus i dobitnik BAFTA nagrade Clive Ovven je glumac sa dugom karijerom u pozorištu i na filmu. Simbol čiste muškosti, senzualan i vrlo profinjen, Clive je moderan i harizmatičan muškarac i savršeno utjelovljuje suštinu parfema Bvlgari Man. Kako bi predstavila na pravi način svoj novi parfem, kompanija Bvlgari je angažovala poznatog fotografa Maria Sorrentija« Kampanja za Bvlgari man inspirisana je atmosferom djela Francisa Scotta Fitzgeralda.

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo