Budite lijepi u Proljeće / Ljeto 2014!

SVAKE sezone vidimo varijacije “prirodnog” izgleda ali, ove proljeće/ljeto sezone 2014, modeli na pistama u nam poslali poruku da je ove sezone totalno prirodni izgled HIT, i da koriste stvarno sve manje proizvoda za styling.

I gotovo svi modeli su se složili da je korištenje što manje šminke jako dobro za zdravlje kože i da im se sviđa ideja sa kojom se šminka svela na minimum i gotovo i bez maskare. Jedini make up korišten u kolekciji Alexandera Wanga je puder i to samo gde je bilo potrebe da se nanese. Na reviji Emilio Puccija i Giambattista Vallija, jedino su naglašavali modelima njihov oblik očiju sa prirodnim nijansama.

Da zaokružimo priču ove sezone, jako malo šminke i napadnog izgleda. Kako nam Guido Palau u bekstejdžu reče: “Radeći veoma mali make up-a, ali da se opet vidi da ste se sredili i da vodite brigu o svom izgledu je ove godine najmoderniji izgled i najveća prednost za kožu”.

00140h_592x88800080h_592x888

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo