Brze Frizure za koje vam treba manje od 10 minuta

Noćna mora svake devojke je da je nespremna i da nema uopšte ideju kakvu frizuru da napravia izlazi. Svi smo nekad u žurbi i negde kasnimo, a treba nam frizura, zato ćemo vam mi pomoći sa ovim idejama. Za sve frizure ovde pokazane trebaće vam manje od 10 minuta da ih sami napravite. Brzo i lepo!

1. Pletenica rep

Tousled-braid-hairstyle

Pletenica je veoma jednostavno rešenje na kom treba raditi svega 5 minuta. Jednostavno pokupite kosu na nazad i počnite da pletete ali opuštenu pletenicu. Opuštene i razbarušene pletenice su hit ove godine. Šiške možete ostaviti puštene radi elegancije.

2. Seksi zalizano na stranu

Low-Ponytail

Ovaj niski rep na stranu je izvodiv za svega dve do tri minute. Potrebno je da svu kosu zaližete u stranu i po vašem izboru zakačite je ukosnicama ili svežete niski rep. Frizuru doterajte sprejem za kosu i malo je razbarušite u repu.

3. Natapirani bob

Chop-Bob-hairstyle

Natapirani profil na bob frizuri definitivno je uvek in. Ovu frizuru je veoma lako napraviti a i super je trendi. Prirodno osušite kosu da bi ona izgledala malo neurednije. Većinu kose zabacite na nazad u profil i dobro natapirajte. Ovaj razbarušeni messy style je definitivno hit u 2014!

 

3. Šiške kao pletenica

Hairline-Braid-hairstyle

Pletenice su ove sezone totalno hit ma u kakvom obliku bile. Potrebno je da šiške ispletete uz glavu i da ih učvrstite ukosnicama. Ova frizura ne zahteva puno napora a elegantna je i može proći na bilo kojem izlasku.

4. Visoki rep

High-bun-hairstyle

Visoka punđa uvek daje sofisticiran izgled. Ova frizura nije toliko komplikovana koliko deluje. U stvari je veoma laka! Samo je potrebno da svu kosu jako precizno pokupite u visoki rep. Ostatak kose jednostavno natapirajte i umotavajte u punđu po želji.

5. Visoki rep sa puštenom kosom

High-ponytail-hairstyle

Ovo je omiljena frizura svih devojaka, provereno anketom. Deluje veoma glamurozno i veoma iskosuje vaše lice što je veoma seksi suprotnom spolu. Za ovu frizuru vam treba desetak minuta. Kada kosu pokupite u rep natapirajte malo ostatak kose u repu da bi dobili na volumenu.

 

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo