Božićni Pokloni: Napravi Sama Poklone Za Svoje Bližnje

Najlepši Pokloni Za Božić Koje možete Napraviti Sami

Uvek nam božić znači nešto posebno i čarobno. Duh davanja i poklanjanja je u vazduhu, provodite više vremena sa svojom porodicom i bližom rodbinom, prijatelji Vam čestitaju praznike. Taj period blagostanja je najkreativniji period u celoj godini. Proslava božića i nove godine nebi trebali da Vam naprave finansiski kolaps u kući. Ne postoji bolji način da bliskim osobama pokažete kako Vam znače od toga da im poklon napravite ručno, i date im doznanja da ste potrošili vreme i trud zbog njih. Ako imate malu decu uključite u njih u izradu poklončića i otvorite njihove male kreativne mozgove. Ono što napravite svojim rukama niko neće moći pronaći u prodavnicama i to znači da će taj poklon biti unikatan.

Pokazaćemo Vam neke predivne ideje koje stvarno ne zahtevaju skoro pa nikakvo ulaganje. Mi smo se oduševili sa izborom i nagnalo nas je da i mi probamo da pravimo svoje poklone ručno. Zašto ne biste i Vi?

#1 Čokoladni poklon za Božić ručno rađen od slatkiša

candy-sleighs

Ovaj poklon zvan čokoladne sanke je idealan za komšije i prijatelje! Iako Vam izgleda komplikovano, ove sanke se veoma lako prave. Potrebno Vam je, pištolj za lepak, čokoladice i lizala za saonice.

#2 Poklon: Sneško belić napravljen od plastičnih čaša

Fun-Snowman-From-Plastic-Cups

Ne treba Vam sneg da biste pravili Sneška Belića! Ova lampa će Vam dobro doći i u drugim godišnjim dobima. Sve što trebate su jeftine plastične čaše (nema razloga da kupujete nove ako imate stare), heftalica, pištolj za lepak, obojeni papir, i još malo kreativne energije :)

 

Velika obožavateljica Mode i Modnih dodataka. I sama je Modna kreatorica i bavi se proizvodnjom i dizajnom sopstvenih odevnih predmeta.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo