Boje za kosu: Zima 2014

Jeste li spremni za dolazak zime? 2014 trendovi u svetu frizura su već predstavljeni, pa čak i neke nove i zapanjujuće frizure. Zastupljeni su svi tipovi od kratke pa do duge kose i u svakoj boji kose koju predstavimo trebali bi se moći naći. Za sad ćemo vam pokazati najzanimljivije ove zime!

Letnji trend koji je i dalje najviše zastupljen za jesen i zimu je ombre boja kose. Taman porast kose će predivno izgledati u tamnim zimskim danima. Ombre boje za kosu su pogodne i za dugu kosu i za kraću negde do ramena i možda je čak najprirodnija i najbolja varijanta farbanja kose ikad.

hair-color-darc-to-light
Da ne biste nosili plavu i oštećenu kosu bojanje treba raditi samo u profesionalnim salonima ili barem sa frizerom na pomoći. Kako hladno vreme može lako oštetiti kosu i boju kose i učiniti je dosadnom i beživotnom trebate naučiti kako da se brinete o loknama na pravi način. Najbolja opcija za revitalizaciju svoje kose je pružiti joj sve potrebne vitamine i minerale prirodnim maskama za kosu i uljima.

hair-coloringŠta je sa trendi bojama kose za zimu 2014? Baš kao što su leti sve prirodne i tople nijanse poput zlatno plave, crvene, čokoladne zastupljene tako su zimi crne i hladno bele nijanse moderne, a jedini kriterij koji treba uzeti u obzir je ton kože.

grey-hair-color

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo