Bob frizure proglašene za najpopularnije frizure kod žena

Bob frizura je postala toliko popularna da je već dobila svoje mesto u istoriji evolucije stila iz 20-te pa do sada. Gledajući ovu galeriju retro bob frizura, možemo reći da je evoluirao mnogo dalje što se tiče elegancije i modernosti. Kombinacija svih funkcionalnih karakteristika, kao i jedinstvenom odgovaranju svim oblicima lica i teksturama kose pretvorio je bob frizuru u pravi spas za žene.

Bob-haircuts-2011 Bob-haircuts-2011-01 Bob-haircuts-2011-02 Bob-haircuts-2011-03Bob frizure mou u potpunosti da kompletiraju svačiji ukus. Većina dizajniranih varijanti boba su sa slojevima koji čine frizuru još više modernijom i elegantnijom. Pogledajno još sjajnih dizajnova frizura iz ove kolekcije.

Bob-haircuts-2011-04 Bob-haircuts-2011-05Prvi stil koji želimo da vam pokažemo su uglasto bob šišanje koje još uvek vredi za najmodernije bobove. Špicasti dizajn koji ističe vaše crte lica i čini vaš pogled još primamljivijim ne može ostati nezapažen.

Ako niste spremni za drastične promene možete početi svoju transformaciju sa dugim bob šišanjem koje je vrlo popularno među slavnim ličnostima. Dužina dugog boba je savršena za one koje vole da nose podignute frizure. Oduševiće vas kada vidite koliko malo pažnje zahteva ova frizura.

Apple cut frizure su novi trend koji se vrlo često vidi na pistama i modnim časopisima. Takav smeo i netradicionalan način šišanja će biti pogodan za jake i sigurne žene koje vole da nose neobičnu frizuru i frizuru koja pleni poglede.

Bob-haircuts-2011-06 Bob-haircuts-2011-07 Bob-haircuts-2011-08 Bob-haircuts-2011-09

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo