Biserno Plava Kosa

Noćna mora svake žene je plava kosa sa ružnom nijansom i crvenim pigmentom. Mi ćemo Vam pomoći da razotkrijete misterij dobijanja biserne boje kose. Ove godine se nosi biserna plava sa malo tamnog porasta. Što se tiče šišanja ovaj bob je veoma ženstven i šiške na stranu su veoma dobro rešenje ako volite nositi šiške ali ne prekratke. Ova frizura je ošišana tako da ima blage stepenove a da je na dužini ravan rez.

biserna-boja-kose

Stilizovanje ove frizure: Gel za kosu, pena ili kristali. Sve ovo možete upotrebiti kako bi naglasili ove špiceve od stepena. Frizura nije uredno složena što je više razbacate to će lepše izgledati.

Oblik lica: Devojka na slici ima pomalo četvrtast oblik lica. Preporučujemo tom tipu i srcolikom licu ovaj kalup frizure. Šiške na stranu uvek dobro razbiju utisak velikih jagodica ili široke brade.

Dobijanje biserne boje kose: Ako ste žuti i ne sviđa Vam se nijansa kose preporučujemo! Uradite sitne pramenove po celoj kosi ali veoma gusto da prevladaju. Preko završenih pramenova uradite preliv sa bisernom nijansom. Tako će Vaša kosa od žute postati biserno plava i prevladaće biserna nijansa.

Za Vašu kućnu radinost preporučujemo ovaj preliv farbu: Cena (Oko 1100din, 18,00km, 72 kn)

loreal

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo