8 načina kako nositi bob ovog ljeta

Od dana kada je prvi put otkriven 1890-te godine, sve do danas bob je jedan od najzastupljenijih tipova frizura. Bob je četrdesetih godina nošen kao ratna frizura koju je jeftino i lako ošišati na ravno, da bi danas postao jedan od najvećih trendova i ikona seksipila.

2006 godina bob se vraća na velika vrata u svetski jet set. Madonni odajemo priznanje za jednu od prvih koja je nosila bob još 2006.godine uz još par poznatih poput Victoria Beckham, Britney Spears, Jessica Alba.

Bob nije jedino frizura koja je najlakša za održavanje. Bob je takođe frizra koja odlično stoji i osobama sa dugim vratom i jakim izraženim viličnim kostima. Postoji milion varijanti u kojim se možete pronaći a mi ćemo vam pokazati sve najbolje.

1. Moderni Vogue Bob:

The-Vogue-Bob

This vogue izgled je za one koji vole da se ističu i osećaju modno osveštenim. Preporučujemo plavu boju sa slike i brinetama. Najbolje stoji ravnoj kosi ili ispeglanoj na ravno. Nakon peglanja naneti vosak ili gel da se dobije glatkoća.

 

2. Uvijena bob frizura:

uvijena bob frizura

Za one koji vole uvijenu kosu i koji sami imaju kovrdžavu kosu. Uvijeni bob je glamurozna frizura uz koju ide neka svečana haljina. Zablistajte!

3. Valovit bob

valovit-bob

Preporučujemo ovalnom licu. Ova frizura je profinjena i elegantna. Odlično stoji i damama u srednjim godinama kao što vidite na slici.

4. Bob sa šiškama u stranu

bob sa siskama u stranu

Ovaj bob preporučujemo na crnu kosu i ženama sa tamnijim tenom. Ovako ošišanim bobom i tamnoputim tenom dobijate indian look bollywooda.

5. Asimetrični bob

asimetricni-bob

Svi modni časopisi furaju asimetrije i neobične bobove. Evo, ako ne pripadate djevojkama koje nose standardno ošišane frizure, napravite nešto neobično kao ovo.

6. Avangardni bob

avangardni bob

Za one koji vole nešto apsolutno neobično i fashionable avangardno. Upozoravamo vas da ćete sa ovakvom frizurom imati problem u poslovnom svijetu. Ne preporučujemo kancelarijskim zaposlenicima i ljudima koji rade u državnim ustanovama.

7. Razbarušeni bob sa šiškama

bob sa siskama

Ova frizura ide na bilo koji oblik lica. Ove godine se nosi prirodnost, zato je upravo ovaj lepršavi bob sa šiškama odličan i neobavezan.

8. Zalizani bob

zalizani-bob

Sa stilom i šarmom! Ide uz sve prilike. Pobrinite se da je garderoba jednostavna kao i nakit.

Nadamo se da smo vas nagodorili da vaša slijedeća frizura bude upravo jedan od bob stilova koje smo vam pokazali!

 

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo