8 frizura od pletenica za ljeto 2014

Pletenice su uvijek u modi bilo da vam je outfit elegantan za neku svečanu priliku, ili samo idete vani u prodavnicu. Svaka pletenica se sačinjava od dva ili više komada (pramena) kose koji se ukrštaju u raznim oblicima i bojama. Žene sa pletenicama mogu da ispoljavaju i razna godišnja doba, npr. kada je jesen, napravite vodopad pletenicu koja će podsećati na vodu i hladne dane. Kada je sunčano, napravite visoki rep i uvijte svoju pletenicu u punđu, biće vam komotnije i rashladnije i ostavićete pravi utisak ljeta.

Za mene je jedna od najboljih izbora pletenica. Zašto? Često ne znate šta bi sa kosom, i onda odjednom vam se pojavi ideja da jednostavno ispletete riblju pletenicu i pustite je na jednu stranu ramena. Takođe, ništa interesntnije ne može izgledati od pletenice na kosi i lepršave cvijetne haljinice u proljeće. Slažete se?!

Imate šiške koje vas nerviraju? Pletenica je način da zaboravite te šiške na par dana. Stavite naočate, uživajte u ljetu i nosite pletenice!

pletenica1 pletenica2 pletenica3 pletenica4 pletenica5 pletenica6 pletenica7 pletenica8

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo