5 trik kombinacija u kojim ćete izgledati mršavije

Svako ima svoje loše dane kada misli da izgleda debeo ili da se udebljao. Bez obzira da li se uopšte ugojila, ponekad djevojka osjeća naduvenost, ili kao da joj ama baš ništa iz ormara ne odgovara. Ljudi koji se bave modnom industrijom imaju prednost da znaju iskombinovati kombinacije u kojim ćete izgledati perfektno i mršavije. Pokazaćemo vam sedam primjera kako iskombinovati odjevne kombinacije koje će vas učiniti zadovoljnim i mršavijim.

1.

elle-01-plaid-shirt-how-to-dress-thinner-v-xln

Vezivanje kariranog džempera oko struka pomaže usmjeriti oči na ograničenosti kukova. Sa ovim lookom izgledaćete cool i veoma francuski!

2.

elle-02-silk-blousehow-to-dress-thinner-v-xlnUgurati jedan mali dio košulje u farmerke i postižete vizuelnu kamuflažu stomaka.

3.

elle-03-large-sweaterhow-to-dress-thinner-v-xlnCrni džemper većeg broja od vašeg će vizuelno odraditi posao, kad na to dodate lijepe pamučne hlačice, hit!

4.

elle-04-blazer-jeanshow-to-dress-thinner-v-xlnJedna stilistica nam je rekla: ” Duža jakna preko struka i rimljanske sandale, definitivno izduže čovjeka”!.

5.

elle-07-full-skirthow-to-dress-thinner-v-xln

Opuštenost i retro look uvek daju prostora za koji kilogram više. Džemper koji je nezanimljiv i širok apsolutno ne daje takav utisak na sebe jer ga je haljina sakrila i privukla pažnju sebi, kao i fantastične retro štikle.

Velika obožavateljica Mode i Modnih dodataka. I sama je Modna kreatorica i bavi se proizvodnjom i dizajnom sopstvenih odevnih predmeta.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo