4 Ideje Kako nositi Srednje Kratku Kosu za Različite Prilike

Imate srednju dužinu kose ali ne znate kako bi i šta bi pravili na svojoj kosi a da napravite neku promenu. Žene se često zabluđuju time da moraju da ošišaju kosu kako bi promenile frizuru. Frizura nije šišanje kose. Frizura je način kako stilizujete neku kosu koja je ošišana na neki određen način. U ovom izdanju pričamo o četiri varijante stilizovanja kose za četiri različite prilike.

  1. Na prvoj slici je kosa blago prelomljena i radi se o frizuri koja je idealna za casual uličnu varijantu i nije preuglađena za farberku i patiku.
  2. Na drugoj slici kosa je više uvijena i može proći kao i svečana frizura za neki događaj. Obratite pažnju na to kako dobro izgledaju kovrdže na sombre pramenovima koji su urađeni na modelovoj kosi.
  3. Treća Slika je i najelegantnija od svih i nju prati i elegantna garderoba i make up. Savršeno za svečanu haljinu i neke dobre štikle.
  4. Četvrta slika je takoše elegantno zakačena šiška na jednu stranu.

Veoma lako i jednostavno smo Vam pokazali kako možete da promenite svoju ličnost a da niste ni pipnuli makaze. Znači, transformaciju prvo pokušajte da radite sa različitim stilizovanjima kose, pa tek onda pređite na radikalnije metode!

bob

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo