4 Božićne Čestitke za Novu Godinu

Kakve Čestitke Napraviti za Božić i Novu Godinu?

Pokažite svojim voljenima da mislite na njih u ovim zimskim praznicima i da ste se setili da im napravite čestitku za božić i novu godinu! Pokazaćmo Vam ideje kako da napravite čestitke koje će oduševiti Vaše bližnje. Nadamo se da će Vam se svideti naše četiri ideje te da ćete biti vredni ovog božića. Sve što trebate je par materijala i volja da biste napravili svoje čestitke. Čestitke koje sami napravite su mnogo više vrednije u očima onih kojima ih poklonite nego da ste ih kupili u prodavnici.

#1 Čestitka sa motivom laneta i mašnicama

Merry-bright-DIY-Christmas-cards

Evo primera kako od komada tankog kartona, belog papira i crvenih mašnica od tanke trake možete napraviti veoma lepu čestitku za božić. Kao što vidite na prvoj čestitci iza, lane je izrezano na koricama.

#2 Čestitka sa slikom i porukom unutra

DIY-Christmas-Cards-682x1024

Za ovu čestitku ne trabte ulagati puno napora i ne morate imati mnogo veštine. Presavijete korice tankog kartona i na korici ispišete želje. Unutra na jednoj strani zalepite sliku vaših najmilijih a na drugoj strani im napišete poruku.

Christmas-Cards-2013-7-of-14

#3 3D Dekorativna Božićna Čestitka

3D-Decorative-Christmas-cards-800x545

Ako želite nešto novo što se retko viđa da napravite ovog božića, onda je to 3d čestitka. Poenta je u tome da izrezane slojeve ukrasa na korice lepite jedan na drugi i tako dobijate 3d dizajn. Kada poklonite ovakvu čestitku sigurno će ostaviti utisak na tu osobu.

#4 Platneni motivi na koverti

Japanese-Wood-Christmas-Envelopes

Evo Vam ideje kako da iskoristite platno i njegove lepe šare. Napravite kartonsku čestitku i onda njene korice ukrasite tako što ćete ušiti ili zalepiti platno. Napravite od platna motive srca sa mašnicama od konopca i osoba koja bude dobila takvu čestitku sigurno će se oduševiti i pamtiti taj božić.

Ovo su bile naše ideje ovog božića i nove godine, nadamo se da smo Vam dali neke ideje kakve da napravite čestitke za božić i novu godinu koje možete iskoristiti kako bi obradovali ljude do kojih Vam je stalo. Ako imate decu, ovo je predivan način da im probudite kreativnost i osećaj pažnje prema drugima.

Velika obožavateljica Mode i Modnih dodataka. I sama je Modna kreatorica i bavi se proizvodnjom i dizajnom sopstvenih odevnih predmeta.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo