2014 trend hit: kosa boje dragulja

Tek otkriveni novi trend u bojanju kose sve više zaživljava i u praksi, a ako volite bogate , raskošne boje onda to može biti stil koji želite isprobati! Boje dragulja su tonovi  kose koji postaju sve više i više popularni na crvenom tepihu u Americi a približavaju se i evropi. Pitanje je vremena kada će kod nas da zaživi u pravom sjaju dijamanta.

Ako vam se sviđa ovaj trend, te ste recimo crnka i oduvek maštate da vaša kosa ima ovakav odsjaj, prvo obraite pažnju na sledeća pitanja koja će vam pomoći da se odlučite da li je to za vas:

1 . Je li vaša kosa je trenutno u dobrom stanju ( tj. da li je zdrava i da li je istretirana puno)?
2 . Je li vaša kosa prirodno tamno smeđa ili crna?
3 . Da li ste spremni da često održavate svoju boju u frizerskom salonu?
4 . Volite li pratiti ovakve trendove, ili ste više kežualista?

Ako su odgovori na ova pitanja pozitivni, te vas navode na promenu stila, onda će ove boje biti taman za vas.

pom-klementieff-hairstylePom Klementieff izgleda zapanjujuće sa bojom tamnog ametista. Ova boja je samo nekoliko nijansi svetlija od njene prirodne crne kose, tako da odgovara njenom tenu i izgleda veoma otmeno. Ova nijanska najbolje stoji ženama sa tamnijim tenom i tamnijim očima. Pom je dodala svetlu trešnju crveni ruž , što je savršena kombinacija sa tamno ljubičastom kosom. Ako imate svetlu kosu i želite ići u tamnu ametist boju, možda će biti potrebno da koristite malo tamniji puder i da tamnije ocrtavate obrve. Šanse su velike da ćete na plavu kosu dobiti svetlije nego što želite, te preporučujemo da sačekate drugo treće farbanje da se formira pogloga.

brooklyn-haley-hairstyleAko ste više crvenokosa devojka u srcu, proverite izgled Brooklyn Haley koja ima neverovatnu crvenu dragulj boju kose. Ova bogata crvena nijansa izgleda sjajno na damama sa preplanulim tenom. Još jedan ten koji će se slagati sa ovom nijansom je roze ten kože, pa proverite te stvari pre farbanja. Ova boja kose može postići na tamnim, smeđim i crvenim kosama najlakše. Plavuše će morati više puta dodavati crvene pigmente u kosu jer im prirodno fali crvenog pigmenta, pa vas upozoravamo ako imate vrlo svetlu kosu da se obratite stručnjacima. Još jedna stvar koju treba uzeti u obzir u vezi ove nijanse je faktor ispiranja. Crvena kosa bledi najbrže, pogotovo ako ste na suncu često, tako da će biti dosta posla za održavanje ove boje da bi ona izgledala sveže.

demi-lovato-hairstyleAko vam se sviđa ova boja plavog safira, pogledajte primer Demi Lovato. Ovo će takođe pristajati damama sa srednje do tamnim tenom i tamnim očima. Demi je uradila pramenove u boji safira i tu se kombinuju tamniji i svetliji tonovi.

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo