2014 Maturske frizure za dugu kosu

Jedan ob veoma bitnih detalja kada želite da zablistate na svojoj maturi je definitivno frizura. Zahvaljujući velikom izboru stilova i frizura, kao i tehnikama za oblikovanje kose, možete lako naći najbolju svečanu frizuru za vaš oblik lica. Nudimo vam par primera najpopularnijih svečanih maturskih frizura za tinejdžerke u ovoj godini.

hairstyles-for-Promenade01Kada govorimo o maturskim frizurama, ne treba zaboraviti da govorimo o stilovima za tinejdžerke i mlade devojke. Zaboravimo na uglađene frizure sa kojim će devojka izgledati kao žena. Devojka treba da izgleda mlado i profinjeno a ne staro i uglađeno. Daćemo vam jedan savet o održavanju vaše kose pre mature. Devojke koje vole da eksperimentišu sa bojama kose i stilovima šišanja, izbegnite te svoje navike i do 5-6 meseci pre vaše mature, jer se neke greške nemogu ispraviti i u dužem vremenskom periodu. Zapamtite, za vaš veliki dan trebate izgledati savršeno i samozadovoljno.

hairstyles-for-Promenade02Ove godine se veoma popularizovao retro stil. I ako imate dugu kosu ne morate je šišati da bi nosili srednje kratke valove. Ništa će učiniti da izgledate lepše i ženstvenije od masivnih valova.  Ako imate imalo veštine za pravljenje frizura, sami možete da napravite valove. Uvijete kosu na figaro ili viklere i onda pokačite dužinu kose ispod i napravite imitaciju kraće kose, sve ukosnice sakrijete da se ne vidi da se pokačili kosu i sakrili dužinu ispod.
hairstyles-for-PromenadeNiske punđe su zadnjih par godina apsolutni hit u svečanim prilikama. Ovo je frizura koju najčešće odabiru devojke za svoju matursku frizuru jer je to najpopularnija frizura na crvenom tepihu i među poznatim ličnostima. Svoju nisku punđu možete ukrasiti i nekom ukrasnom šnalom da bi dobili na glamuroznosti.

10156852_695764050474964_1912948388_nOva zadnja frizura možda i najupadljivija izgleda opasno zavodljivo. Ako uz ovu frizuru dodate još i jak make up sa izraženim lajnerom, bićete definitivno primećeni.

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo