10 Seksi Frizura za Dugu Kosu

Ponekad se pitate da li je ikako moguće da nešto promenite na svojoj dugoj kosi a da ne morate da je odsečete. U zadnje vreme su srednje kratke dužine i bob frizure popularne, ali to ne znači da Vša duga kosa nije u trendu. O dugoj kosi se treba znati brinuti i nameštati i praviti frizure u skladu sa njenom strukturom.

Iako su kraće frizure u modi, muškarcima je i dalje najseksi frizura duga kosa. Ja frizer mogu posvedočiti tome da ne retko muškarci čak brane ženama da seku imalo kose. Duga kosa je prirodno ženstvena i zato muškarci toliko žele na svojoj ženi dugu kosu.

Pokazaćemo Vam frizure koje su veoma seksi na dugoj kosi i koje će definitivno pleniti poglede muškaraca.

Napominjemo: Ako volite uvijenu i seksi prelomljenu kosu, ubacite po koji svetliji ili tamniji pramen. Obratite pažnju po slikama zašto Vam to savetujemo. Kovrdže sa po kojim pramenom izgledaju daleko upadljivije i sofisticiranije.

Blake-Livelys-Sexy-Haircut Center-parted-Blonde-Curls Honey-Blonde-Long-Curls Messy-Curls-for-Women Messy-Hairstyle-for-Long-Hair Pretty-Long-Straight-Golden-Hair Sexy-Big-Waves-for-Long-Hair Sexy-Camel-Hair-Color Sexy-Chocolate-Hairstyle-with-Blonde-Highlights Sexy-Loose-Waves-for-Brunette-Hair

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo