10 Retro Frizura za Isprobati u 2015

Ako volite da izgledate drugačije od ostalih i da pratite alternativne trendove onda su ovo frizure za Vas. Ove stare retro frizure nikada ne izlaze iz mode. Čak štaviše, retro frizure i stil oblačenja je veoma moderan u 205.godini. Većina svetskih zvezda upravo ide na dodelu oskara sa retro frizurama. Danas ćemo vam pokazati 10 fascinantnih frizura koje morate isprobati.

Većina retro frizura se sastoji od velikih uvijenih valova, lokni, šiški i interestantnih uvijenih pramenova u krug. Današnja šminka takođe prati retro modu. Zastupljene su tamne boje karmina, senila. Uz retro frizuru takođe možete dodati i modni detalj u kosu poput cveta koji će vam dati posebnu ukrasnu notu. Takođe, primetićete kako su pre trideset godina a i dan danas moderne marame oko glave.

Colored-Retro-Hairstyle-With-Flower Long-Wavy-Retro-Hairstyle Pinned-Up-Hair-With-Bandana-for-Retro-Hairstyles Retro-Hairstyle-With-Flower Retro-Inspired-Long-Curly-Hairstyle Retro-Inspired-Long-Wavy-Hairstyle Retro-Inspired-Updo-Hairstyle Retro-Inspired-Wavy-Updo-Hairstyle Retro-Inspired-Wedding-Updo-Hairstyle Retro-Updo-Hairstyle Simple-Pony-for-Retro-Hairstyles

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo