10 Načina Kako Nositi Razdeljak Po Sredini

razdeljak-na-pola

U prošloj godini su se desile neke promene oko deljenja kose. Najupečatljiviji bob nam je pokazala Beyonce. Morate priznati da joj dobro stoji ova frizura. Umesto da ima dosta volumena na rofilu ova frizura je sušta suprotnost svim frizerskim pravilima. Kosa je na gornjem delu glave zalizana lakom za kosu prema dole i onda se širi od očiju do brade. Ovu frizuru možete napraviti tako što ćete kosu uviti figarom.

Niska punđa sa razdeljkom na pola

niska-pundja

Punđe su sa podele na stranu kako smo viđali ranije progresivno napredovale u smeru da se kosa u devedeset posto slučajeva modernih niskoh punđa deli na pola. Puštene šiške do brade začinjavaju kompletan utisak jedne profinjene elegantne frizure.

Zalizano u nisko rep, razdeljena kosa na pola

zalizano-na-pola

Ovaj zalizani mokri izgled je veliki hit bio prošlog leta, a nastavljaju se predviđanja da će ove godine tek da zaživi sve više i iše podeljena kosa na pola i mnogo zalizana na nazad.

kosa-na-stranu-raydeljena-na-pola

Razbacane i razvučene pletenice u stranu su veoma seksi, morate priznati. Proglašena je za najpraktičniju danjsku frizuru ove godine. Kosa razdeljena na pola sa pletenicom je apsolutni hit.

rep

Niski rep sa malo tankim pramenovima puštenim napred. Veoma elegantno!

ravno-osisana-kosa

Ravno ošišana ispeglana kosa, sa urednim razdeljkom na pola je jako lepa i pedantna i sofisticirana.

casual-frizura

Jedna svakodnevna frizura. Kosu možete praviti za svoj radni dan kada nemate ideju. Kod nas uvek možete naći ideju za sviju frizuru. Ovde se držimo podeljene kose na pola i sve frizure imaju taj detalj. Nadamo se da ćete pronaći nešto za sebe.

 

Edukacija: Profesionalni vlasuljar i frizer. Usavršavanje: 2010.godine Usavršio Nadogradnju kose (keratin, clip on, šivenje) Hobi: Pisanje o kosi i preparatima za kosu.

Posetite Frizerski Portal!

efriyerlogo